Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost eliberat. Cât a stat închis „Bocciul” pentru că a introdus petarde pe stadion

0
Publicat:

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost eliberat din arestul preventiv, după două luni. Cel poreclit „Bocciu” fusese reținut pe data de 15 martie, acuzat că a introdus materialele pirotehnice de pe stadioane.

Liviu Ungurean a scăpat de arestul preventiv. Foto Facebook
Liviu Ungurean a scăpat de arestul preventiv. Foto Facebook

Clubul giuleștean a transmis, în cursul serii de joi, că Liviu Ungurean a fost eliberat și că este așteptat să se întoarcă alăturri de echipă. „Liderul galeriei noastre a fost eliberat condiționat! Te așteptăm cât mai curând alături de noi, Liviu!”, au anunțat cei de la Rapid pe pagina lor de Facebook.

Liviu Ungurean a fost acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, scopul fiind procurarea și introducerea pe stadion a unor materiale pirotehnice. Tot în același dosar apare ca inculpat și Daniel Niculae, președintele de la Rapid. „Bocciu” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 15 martie, urmând ca procurorii să solicite prelungirea pedepsei cu încă 30 de zile, cererea lor fiind aprobată pe data de 12 aprilie, deși liderul galeriei Rapid făcuse apel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite